Temmuz 19, 2009

Karakuzum evleniyor!

Bu yaz düğünsüz bir hafta geçirmedim desem yeri olacak. Kuzenler, arkadaşlar derken sıra öyle bitanesine geldi ki. Hüzünlenmemek elde değil, Mutlu olmamak hiç elde değil. Resmen evleniyor ya! Benim en güzel gözlü, en esmer, en şaşkın, en çalışkan, en hayırlı, en ılımlı, en sakin, en en en bitanecik dostum evleniyor. "Güzel gözlüm" derim ben ona. Ve güzel gözlüm bu cuma evleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda Malatya'daydım. Ve Canan'cığımla gelinlik bakmaya gidip de onu gelinlikle görene kadar hala anlamamışım gerçekten gelin olacağını. Aylar öncesinde çikolatasını yerken gözlerim dolmamış değildi ama öyle beyazlar içinde görmek başka oluyor. Ne giyse yakışıyor tatlıma. Ben çok hastaydım gezerken, ama bu bile gelinlerle gelip gelinlikçilerin işine su koyan görümce moduna girmeme engel olmadı. Annemin gelinlik salonunda bile (: N'apayım. Çok güzel olsun istiyorum. Zaten 2 gün kaldı şunun şurasında. Benim elbisem haftalar öncesinden zaten hazırdı. Cuma ya hazırım yani. Umarım çok güzel geçer. Her şey yolunda gider va kuzumun yüzü hep güler..

Cananım. Dostum. Bir gün de bebeğin için buraya bir şeyler karalayacağım. Şimdi bunu okurken çok uzakmış gibi tebessüm edeceksin belki ama. Yazdım bak. 2 seneye yazarım ben buraya (;

Umarım her şey gönlünce olur. Birbirinize sevginiz, saygınız, aşkınız hiç eksilmez. Sevdiceğini hep böyle seversin. Mustafa'n seni hep böyle sever. Anneannen de Mustafa'yı sever (((:

Sevgiyle..


Bu şarkı benden size gelsin. Mutluluğunuzu daim kılacak bir şans şarkısı olsun.

Temmuz 18, 2009

Her Yaz Yaz Okulunu Kazanan Kız

Uzuuun zamandır yokum. Kendime verdiğim "düzenli bir blogger" olma sözünü yine tutmatım yine tutmadım. Binbir bahanem vardı. Şimdi onlar da yok. O halde ben hep burda olacağım. (:

Şu sıralar yaz okulundayım. Son yaz okulu. En azından ben öyle olmasını umuyorum. Adana'da yaz okulu demek karda çıplak gezmek gibi bir şeydir. Zira zıtlıklar kavramından girerseniz olaya anlarsınız ne derece ızdırap verdiğini, benim de ne demek istediğimi. Aman Allah'ım! Kimse kalmasın. Herkes ders çalışsın. Çok çalışsın. Ama Adana'da yaz okuluna kalmasın. Ben de kalmıyorum zaten. O düğün senin bu düğün benim geziyorum. Kuzenler evleniyor, arkadaşlar evleniyor. Bi ben kalıyorum geriye (:
1 ayda insan 9 kiloyu nasıl verir yoksa öyle değil mi (:

Neyse efendim. Ayrılıyorum şimdilik. Haftasonu bugün. Dinlenmeli insan.
Herkese iyi tatillerrrr......